Aspöck/Bea-fon-yhtiön pääkonttori

ja siihen kuuluva varasto

Bea-fon Mobile GmbH on yhtiö, joka kuuluu Aspöck Group -konserniin ja sen pääkonttori on Peuerbachissa (Itävallassa). Yhtiö työllistää yli 1 500 henkilöä. Bea-fon Mobile on erikoistunut helppokäyttöisten televiestintätuotteiden myyntiin.

Bea-fon Mobile on mukauttanut ja täydentänyt ”helppokäyttöisiä” matkapuhelimiaan Silver Line -tuotevalikoiman käyttäjien kasvavien tarpeiden mukaan. Modernin, nykyaikaisen muotoilun lisäksi on painotettu turvatoimintoja ja erityisiä räätälöityjä puhelintoimintoja.

Kahdella Classic Line -tuotevalikoimalla Bea-fon Mobile tavoittelee kaikkia ikäluokkia, jotka haluavat korkealaatuiset toiminnot ja selkeän muotoilun. Emoyhtiön Aspöckin vahvuuden ja sen Bea-fon Mobilelle tutkimus- ja kehitystyöhön tarjoamien synergiaetujen ansiosta liikekumppanit ja asiakkaat voivat luottaa tähän tulevaisuuteen suuntautuneeseen yritykseen. Bea-fon Mobile edustaa korkeinta laatutasoa oman kehitystyönsä ja siihen liittyvän Itävallassa tapahtuvan laadunvalvonnan ansiosta.

 

 

 

Kaikki mitä uskallat toivoa!

 

 

Helppouden takia: Bea-fon keskittyy perusasioihin. Matkapuhelimiin, joissa on kaikki tarvittavat ominaisuudet. Helppoja ymmärtää. Helppoja käyttää. Yksinkertaisesti loistavia. Kehitetty yhdessä kohderyhmien kanssa, jotka käyttävät matkapuhelimiamme. Tämän tuloksena on syntynyt käyttäjälähtöinen tuote, jossa on paras mahdollinen käyttömukavuus, selkeä käyttöjärjestelmä ja tyylikäs sekä houkutteleva muotoilu.

 

 

 

 

 

Kauniisti yksinkertainen!

 

 

Bea-fon tekee kaiken asiakkaidensa toiveiden mukaisesti. Tuotteemme vastaavat korkeimpia standardeja mukavuudessa ja tyylikkyydessä. Moderniudessa ja turvallisuudessa. Yleisilmeessä ja käyttäjäystävällisyydessä. Yhdistettynä vakuuttavaan helppouteen. Lyhyesti sanottuna: uusinta tekniikkaa, joka auttaa käyttäjää.

 

 

 

 

 

Silver Line – turvallista muotoilua!

 

SOS-hätäpuhelut yhden näppäimen painalluksella! Yhtä tärkeä lapsille, nuorille ja (ekstreemilajien) urheilijoille kuin seniorikansalaisille. Voi pelastaa hengen hätätilanteessa.

Jopa 5:een etukäteen määritettyyn puhelinnumeroon soitetaan kaiutintilassa, kun integroitua hätäpainiketta painetaan. Lisäksi matkapuhelin lähettää automaattisesti hätätekstiviestin, mikä varmistaa turvallisuuden.