Aspöck/Bea-fon företagshuvudkontor

med tillhörande lager

About bea-fon

Bea-fon Mobile GmbH är ett företag som tillhör Aspöck-gruppen med huvudkontor i Peuerbach (Österrike); den sysselsätter mer än 1 500 människor. Bea-fon mobile specialiserar sig på marknadsföring av användarvänliga telekommunikationsprodukter.

Bea-fon Mobile har utvecklats för anpassning och perfektion av sin ”användarvänliga” mobiltelefon i ljuset av de växande behoven av användning med produktsortimentet för Silver Line. Utöver en modern, utvecklad design, är säkerhetsaspekten med de skräddarsydda telefonfunktionerna huvudfokus här.

Med sina två produktsortiment för Classic Line riktar Bea-fon Mobile sig mot alla generationer som föredrar högkvalitativa funktioner i en enkel design. Tack vare styrkorna i moderbolaget Aspöck och synergierna som Bea-fon Mobile får från forskning och utveckling kan företag och kunder förlita sig på ett framåtsiktande företag. Bea-fone Mobile står för högsta kvaliteten tack vare sin produktutveckling inom företaget med kvalitetskontroll i Österrike.

 

Allt du kan begära!

Enkelt uttryckt: Bea-fon koncentrerar sig på grunderna. Mobiltelefoner med alla funktioner som behövs. Enkel att förstå. Enkel att använda. Helt enkelt briljant. Utvecklad med de målgrupper som använder våra mobiltelefoner. Detta producerar en användarorienterad produkt med bästa möjliga komfort, ett tydligt ordnat användargränssnitt och en elegant, attraktiv design.

 

Så underbart enkel!

Allt Bea-fon gör är i enlighet med våra kunder. Våra produkter uppfyller de högsta standarder för komfort och elegans. Av modernitet och säkerhet. Av översikt och användarvänlighet. Kombinerat med övertygande enkelhet. Kort sagt: den senaste tekniken, som hjälper användaren.

 

Silver Line – Säkerhet i design!

SOS-nödsamtal genom en knapptryckning! Lika viktigt som för barn, ungdomar och idrottare (extremsport) som för äldre och det kan till och med spara liv vid en olycka.

Genom att trycka på den integrerade nödknappen rings upp till 5 tidigare konfigurerade telefonnummer upp i högtalarläge. Dessutom skickar mobiltelefonen automatiskt ett nöd-SMS, vilket garanterar högre säkerhet.